Halloweenpyssel | vika en fladdermus

Halloweenpyssel | vika en fladdermus


Hej och välkommen till sjätte dagen av halloweenveckan här på kanalen I dagens pyssel ska jag visa hur du enkelt kan vika en fladdermus Jag har gjort flera sådana här fladdermöss och hängt upp lite överallt här hemma För att vika en fladdermus behöver du ett kvadratiskt papper Jag valde att ta ett svart papper, men det blir fint med andra färger också Jag började med att vika pappret på diagonalen så det blev som en trekant Sedan vek jag upp botten på trekanten en liten bit Jag vände på pappret så jag fick botten uppåt och sedan vek jag ned flikarna Jag vek inte ner flikarna ändå mot mitten utan jag vek liksom ner flikarna längre ut Sedan vek jag upp flikarna som ska bli fladdermusens vingar mot sidan Så de liksom stack rakt ut Jag vände sedan på pappret och som ni ser börjar det nu likna en fladdermus För att ge fladdermusen öron klippte jag bort en bit papper på fladdermusens huvud Det sista jag gjorde var att klistra på två ögon, och så var fladdermusen klar Jag hoppas du gillade videon så ses vi igen imorgon med veckans sista halloweenpyssel. Hej då!

8 thoughts on “Halloweenpyssel | vika en fladdermus

  1. Du är värkligen BÄST på att pyssla i hela världen!!!,😍😍😍😍😍😍🎃🎃🎃🎃🎃

  2. Hej! Så kul att du hittat en gammal halloween-video 🎃 här finns en video från i år: https://youtu.be/PkX3HvmICY8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *